DRECHTSTEDEN – Sterk Papendrecht organiseert de tweedaagse zomercursus ‘plezier op school’ voor aanstaande brugklassers die op de basisschool gepest werden of andere problemen hadden in de omgang met leeftijdgenoten. De cursus kan helpen om een goede en ontspannen start te maken op de middelbare school door de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen te versterken.

Deelnemers krijgen een steuntje in de rug door lastige situaties te oefenen en veel met elkaar te praten. Maar ook leert Sterk Papendrecht de invloed van gedachten op gevoelens, de invloed van gevoelens op gedrag en het effect van je gedrag op anderen. De oefeningen en theorie zorgen ervoor dat de deelnemers sterker in hun schoenen staan, zelfvertrouwen uitstralen en een gesprek kunnen beginnen. Maar ook dat zij goed hun grenzen kunnen aangeven door nee te zeggen.

 Wanneer?

De cursus vindt plaats op 18 en 19 augustus van 09.00 tot 16.30 uur in de Spil, Stellingmolen 184 in Papendrecht. Kijk voor meer informatie op www.sterkpapendrecht.nl/activiteiten. Aanmelden kan door te bellen naar 078-6154741 of te mailen naar info@sterkpapendrecht.nl.