DORDRECHT – Geïnteresseerden in campers en caravans kunnen van 7 tot en met 14 september hun hart weer ophalen tijdens het camper- en caravanweekend Dordt Open. De organisatie is in handen van de importeur van bekende merken als Adria, Sun Living, Hobby en Fendt. Maar ook CamperVille, het grootste camperbedrijf in de regio Rotterdam en gespecialiseerd in goede gebruikte campers, opent tijdens Dordt Open haar deuren.

Sinds enkele maanden is CamperVille gevestigd in een nieuw, groot pand aan de Wieldrechtseweg/hoek Kreekweg naast de A16, waar een reeks campers in topconditie wordt aangeboden. Voor wie een alternatief zoekt voor een nieuwe camper is een bezoek aan CamperVille zeker de moeite waard voor een gebruikte camper in nieuwstaat. Van een scherp geprijsde bestelbus met camperinterieur tot een immense Amerikaanse buscamper met uitschuifwanden. En daartussen, campers in alle prijsklassen en groottes. Tijdens Dordt Open presenteert CamperVille de nieuwe collectie voor het seizoen 2013. Onder meer de nieuwe kampeerwagen van het merk Pilot, de Aventura P 716 LPA, kan bewonderd worden. Dit instapmodel is leverbaar in diverse indelingen en modellen. In het eerste showweekend op 7 en 8 september is de bekende en ervaren campertoergids Harry Wildschut aanwezig met veel informatie over de nieuwste camperarrangementen.

Tijdens Dordt Open geeft CamperVille bij aankoop van een gebruikte camper 10 procent korting in het eerste jaar op de kampeerautopolis van Aveco Verzekeringen. Er wordt Goppion Caffè geschonken.

Wie zich van tevoren vast een beetje wil oriënteren, kan terecht op www.camperville.nl.