DORDRECHT – De squashers van Labee Group/SportCity Dordrecht hebben woensdag de eerste thuiswedstrijd van het eredivisieseizoen overtuigend gewonnen van Match Amsterdam.

René Mijs stapte als eerste de baan op, net hersteld van een enkelblessure die hij nog geen twee weken geleden had opgelopen. Zijn tegenstander was Tom Lucas die bij een 2-0 achterstand nog knap de derde game pakte. De vierde game nam Mijs een snelle 5-0 voorsprong. Lucas herstelde zich, sleepte er nog een tiebreak uit, maar het bleef bij 3-1 voor Mijs. Steve Finitsis speelde de volgende wedstrijd tegen Auguste Dussourd. De Australiër had weinig moeite met het spel van de Fransman en pakte de eerste game met 11-4. In de tweede game werd Dussourd duidelijk beperkt in zijn bewegingen, waardoor van een echte wedstrijd geen sprake meer was. Ondanks dat maakten de twee er nog een leuke wedstrijd van voor het publiek. De laatste wedstrijd tussen Dylan Bennett en Roshan Bharos was ook eenrichtingsverkeer. Bennett liet zien dat hij nog steeds een maatje te groot is. Bharos vocht voor wat hij waard was, maar kwam elke game iets te kort om het Bennett lastig te maken.

De volgende wedstrijd op 9 december is ook thuis bij SportCity Dordrecht, ditmaal tegen Victoria Rotterdam, dat eveneens het volle puntenaantal pakte tegen Your Life Sportsclub uit Voorschoten. Met twee punten verschil in het klassement belooft het een spannende wedstrijd te worden. Volg het team op www.eredivisiesquashdordrecht.nl.